Wimper lift en extensions

LVL Wimperlift, One-by0one, Hybrid/gemixt Classic Volume 3d/4D/5D/6D

LVL Wimperlifting

Elleebana One Shot Lash Lift

Frisse en natuurlijke look
Liever geen nepwimpers, maar een nóg natuurlijkere look? Met LVL worden de natuurlijke wimpers gelift waardoor deze optisch langer worden. Bij deze techniek worden geen nepwimpers gebruikt.

Waarom kiezen voor Elleebana One Shot Lash Lift?
Elleebana One Shot Lash Lift is 1 van ´s werelds grootste wimperlift-technieken en wordt niet getest op dieren. Hiermee heb je weken lang plezier van gelifte wimpers. De behandeling is uitermate geschikt voor stijle, gekrulde, korte en lange wimpers en voor mensen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen. Een behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten.

Voordelen:

 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
 • Resultaat tot wel 8 weken
 • Geschikt voor zowel korte als lange, stijle en gekrulde wimpers
 • Korte behandeltijd
 • Geen gedoe met een schadelijke wimper-krultang
 • Elleebana is de enigste formule die de wimpers voedt
 • Het dragen van je gebruikelijke make-up is geen problem
 • Geen rare knikken in je wimpers
 • De unieke formule zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Goldlooks! PMU Brows & more is een gecertificeerd salon

Een wimperlift blijft gemiddeld zes tot acht weken zichtbaar en de behandeltijd bedraagt met Elleebana One Shot Lash Lift +/- 45 minuten.

Nazorg
Na de behandeling mag je 24 uur niet in contact komen met water(damp) en is het gebruik van mascara niet mogelijk. De eerste 48 uur dient u oliehoudende reinigingsproducten te vermijden. Daarna kun je alles doen: Mascara gebruiken, zwemmen, zweten, tranen, slapen, douchen, sporten. Een van de voordelen van wimperlifting is dat je je eigen make-up kunt blijven gebruiken. Daarnaast gaan je ogen meer open staan en geniet je voor een langere tijd van het resultaat.

Wimperextensions

Classic One by one

Oogverblindend!
Stel je voor, ’s ochtends je bed uitkomen en niet hoeven te haasten voor de spiegel. Wimper extensions geven een voller effect en laten je wimpers langer doen lijken. Je kunt eindeloos variëren in lengtes en looks. Van een natuurlijke look door het bevestigen van kortere lengtes of plaatsen van minder extensions, tot een luxe, volle look.

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt er op iedere, voor zover mogelijk, natuurlijke wimper een extension geplaatst met een speciale lijm.

Russian Volume

Een volle catwalk look!
Volume wimperextensions geven je dezelfde voordelen als de one by one wimperextensions. Ze maken je look alleen nog voller. Ook bij deze techniek kan er eindeloos gevarieerd worden. Ga je voor een extreme look of subtiele maar toch net even iets vollere look?

Behandeling
Bij de Russian Volume techniek worden er in plaats van 1 extension, twee tot zes extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Dit gebeurt door het maken van waaiertjes waardoor het gewicht goed verdeeld wordt. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van speciale extensions de lichter van gewicht zijn dan de one by one extensions.

Nazorg

 • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de extensions niet in contact met water(damp) komen. Daarna kun je vrijwel alles met mate met de extensions doen: douchen, zwemmen, sporten, slapen.
 • Zorg ervoor dat je geen make-up, remover of huidproducten die olie bevatten op en rondom de ogen gebruikt, want olie lost de lijm op. Een foundation, koh potlood of oogschaduw kan geen kwaad. Zorg wel dat je je ogen voor het slapen weer goed reinigt.
 • LET OP: Mascara op de extensions aanbrengen is echt not done! Het is daarom ook op eigen risico om dit te gebruiken, ondanks dat het wellicht een speciale mascara voor wimper extensions is.

 

Voor wie?
Wimper extensions kunnen bij vrijwel iedereen van iedere leeftijd aangebracht worden. Let er wel op dat je bij allergieën extra gevoelig bent voor de producten die worden gebruikt. Voor mensen die vrij weinig wimperharen hebben is de Russian Volume een aanrader.

Contact

We zijn het beste bereikbaar via WhatsApp en email

© 2020 GOLDLOOKS. Webdesign and branding by Bureau van Houtum