(Semi) Permanente Make-up

Ombre Powder Brows, Lipblush, Aquarel lips, Ombre lips, Infralash

 • Goldlooks Logo Wolk Transparant

Permanent mooi, blijvend tevreden

Jouw wenkbrauwen, lippen of eyeliner  altijd perfect bijgewerkt hebben? Permanente make-up maakt mogelijk dat je er voortdurend verzorgd uitziet. Leg de nadruk op je ogen, lippen en wenkbrauwen, voor een nog sterkere maar natuurlijke uitstraling.

 

 • Wij zijn opgeleid door de ervaren docenten van Ecuri Cosmetics en getalenteerde nationale en internationale artiesten als Beauty by us, Browdaddy en MP-Brows.
 • Pigmenten waarmee wij werken zijn kleurvast waardoor ze na verloop van tijd vrijwel niet rood of blauw kleuren
 • Alle producten en pigmenten voldoen aan de eisen van de GGD en NVWA
 • Een GGD- gekeurde Salon en in het bezit van een vergunning voor  tatoeëren en piercen

Behandeling

Wij creëren natuurlijke wenkbrauwen, lippen of eyeliner naar jouw wensen en behoeften. Hierbij kijken we goed naar de vorm van je wenkbrauw, lippen en/of ogen. Dat doen we door eerst volledig jouw wensen te bespreken om samen tot een passend besluit te komen. Vooraf we het te pigmenteren gebied hebben gedesinfecteerd en schoongemaakt  gaan we de vorm bepalen en uitmeten, en zullen we het pigment /de kleur bepalen. Wanneer alles naar wens is en de klant akkoord geeft beginnen we pas met pigmenteren. De totale duur van de behandeling is gemiddeld 2 uur en is nagenoeg pijnloos.

Ombre Powder Brows

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als je helemaal geen wenkbrauwen hebt. Wanneer je een stukje uit je wenkbrauw mist, dan kan dat nagenoeg onzichtbaar worden hersteld. Met de ombre techniek gaan we met een flinterdunne steriele naald de huid pigmenteren. We maken als het ware allemaal kleine dots waardoor er een natuurlijk poedereffect onstaat. Daarnaast pigmenteren we vanaf de staart /het uiteinde van je wenkbrauwen intenser dan naar de voorkant toe. Hiermee creëren we een natuurlijk effect van licht naar donker omdat de natuurlijke wenkbrauwen vaak ook zo verlopen. De bedoeling is dat we naar een natuurlijk resultaat streven. Een pigment en kleur moet ook bij jouw haarkleur, huidskleur en huidtype passen. 

Aquarel lips, Lip Blush, Ombre lips & Full lips

Wil jij optisch vollere lippen, je lipcontouren terug doordat deze door fillers of een koortslip is vervaagd? Of zou je graag een frisse natuurlijke kleur aan je lippen willen, dan is een lippigmentatie de uitkomst! Er is van alles mogelijk. Bij fulllips creëren we een sprekende contour en worden de lippen volledig en intens ingevuld. Draag je bijvoorbeeld dagelijks een aanwezige lippenstift, dan is dit een geschikte techniek voor jou.

Bij een lipblush, ook wel aquarel lips zullen je lippen op natuurlijke wijze ingevuld worden zonder een sterk contour. De lippen kunnen nog steeds gecorrigeerd worden waar mogelijk. Deze techniek is het meest geschikt voor het meest natuurlijke resultaat.

Ombre lips, de naam zegt het eigenlijk al. Hierbij worden, net als bij ombre brows, de lippen van intenser naar minder intens gepigmenteerd. Hierbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van meerdere kleuren. Deze techniek benadrukt het buitenste gebied van de lippen maar geeft ook een natuurlijk resultaat.

Bij een lippigmentatie zullen we ook vooraf voortekenen en samen de wensen bespreken.

Infralash

Dit is een subtiel lijntje die tussen de wimperharen wordt gepigmenteerd. Er wordt dus niet op het ooglid gepigmenteerd. Hierdoor is hij nauwelijks zichtbaar met gesloten ogen maar zichtbaar met geopende ogen. Een infralash maakt simpelweg je wimperrand voller. Dit maakt het de meest natuurlijke eyeliner. Het is ook mogelijk deze aan de onderkant te zetten. We zullen samen kijken of en wat het beste bij jouw ogen past.

Veelgestelde vragen en contra-indicaties

Wanneer de pigmentatie voltooid is kun je het gebied zien als een schaafwond.

Hier dient voorzichtig en hygiënisch mee omgegaan te worden. Ook zullen de wenkbrauwen direct na de pigmentatie meestal erg donker en dik ogen en kan er wat zwelling en roodheid zijn ontstaan.Dit geldt ook voor lippigmentatie en eyeliners. Dit is volledig normaal en de zwelling en roodheid zal na een paar uur tot 2 dagen afnemen. Na ongeveer 3 tot 5 dagen zal het gepigmenteerde gebied gaan vervellen en ontstaan er korstjes. Het genezingsproces is nu in volle gang. Op dit moment is het pigment zich in de huid aan het nestelen. De korstjes zullen er vanzelf vanaf dag 5 tot 10 afvallen en het is belangrijk om deze niet zelf er af te peuteren. Op de plekjes waar de korstjes er al af zijn kan het zijn of lijken dat het pigment bijna of volledig is verdwenen. Let op! Dit is ook volledig normaal. Na 14 tot 30 dagen zal de kleur weer iets terug keren en is het al bijna tijd voor je nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats als de huid weer volledig is genezen. Deze behandeling is vrijwel altijd nodig omdat het pigment na de eerste behandeling kan teruglopen tot wel 60%. De nabehandeling is dan ook bedoeld om eventuele aanpassingen te doen en de puntjes op de i te zetten. Na de nabehandeling zal het pigment beter pakken omdat de huid dit nu herkent. Hiervoor geldt hetzelfde genezingsproces en de zelfde nazorginstructies..

Elke klant ontvangt van ons vooraf en ook achteraf de  uitgebreide nazorg instructies mee naar huis.

Om ontstekingen te voorkomen is het belangrijk om het gepigmenteerde gebied niet aan te raken met je vingertoppen. Hier kunnen zich bacteriën bevinden. De pigmentatie dient zo droog mogelijk te houden dus houdt rekening met douchen. Wel mag de pigmentatie gewassen worden. Hierover staat meer in de nazorginstructies.

Omdat de wond de eerste dagen nog open is en dus kwetsbaar voor bacteriën mag er geen make up op en rondom het gepigmenteerde gebied aangebracht worden. Daarnaast is het verstandig om op te passen met sporten/transpireren en zwembaden, sauna’s, tuinieren en zonlicht te vermijden. Dit geldt voor de eerste 7 tot 10 dagen tot het gebied genezen is / de wond gesloten is.

Anders dan bij een tatoeage die levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make- up langzaam lichter. Dit komt omdat we minder diep in de huid pigmenteren en de bovenste huidlagen zich vernieuwen. Daarnaast wordt onze huid toch blootgesteld aan verschillende factoren. Afhankelijk van je eigen nazorg en huidtype zal de pigmentatie gemiddeld 1 tot 3 jaar mooi blijven. Let wel, het zal vervagen en daarom raden wij iedereen aan om eens in de 1 of 2 jaar voor een touch up langs te komen om je pigmentatie mooi fris te houden. Verder kun je voorzichtig met je PMU omgaan door je pmu altijd mee te nemen bij het insmeren als je in de zon of onder de zonnebank gaat. Zonlicht versneld namelijk het lichter worden. Een voordeel van semi permanente make- u Is dat ook in de beautybranche trends zich ontwikkelen. Zo kun je dus altijd weer wat aanpassingen doen en zit je hier nooit levenslang aan vast.

Permanente make-up is ideaal voor elke vrouw die er graag verzorgd uit wilt zien op welk moment dan ook. Wanneer je opstaat, gaat zwemmen, naar de sauna gaat, gaat zwemmen of als het regent hoef je je geen zorgen te maken. Je wenkbrauwen, lippen en eyeliner zullen altijd perfect blijven zitten. Er zijn meer redenen waarom je voor permanente make-up zou kunnen kiezen. Bijvoorbeeld als je:

 • Moeite of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
 • Geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen hebt
 • Contactlenzen of een bril draagt
 • Allergisch bent voor make-up
 • Veel aan sport doet
 • Een (klein) litteken hebt in de wenkbrauw of in je lipcontour
 • Je contouren verdwenen zijn door lip- fillers
 • Je optisch vollere lippen wilt creëren
 • Een frissere kleur op je lippen wilt
 • Alopecia hebt
 • Een chemokuur krijgt of hebt gehad

Iedereen heeft een andere pijngrens en de een is gevoeliger dan de ander. Veel mensen ervaren het pigmenteren als een kietelend gevoel en ervaren geen pijn.

De eerste 7 dagen dien je zwembaden, sauna’s, zon, make- up en verzorgingsproducten te vermijden. Na +/- 3-7 dagen zal de wond zich gaan sluiten door middel van korstvorming. Het is van belang dat je het genezingsproces op een natuurlijke wijze laat verlopen en dus niet aan de korstjes gaat pulken, etc. Deze zullen er na 7 tot 10 dagen vanzelf afvallen, waarna het lijkt alsof de pigmentatie voor een groot deel verdwenen is. Dit hoort allemaal bij het proces, omdat het pigment zich op dat moment aan het nestelen is onder de opperhuid. Het pigment zal naderhand weer iets meer opkleuren en na 4 tot 6 weken kunt je het genezen resultaat zien. De pigmentatie zal gelijk na het zetten veel donkerder opkleuren dan het uiteindelijke resultaat en na +/-  6 tot 8 weken zal er een nabehandeling plaatsvinden om de puntjes op de i te zetten.

Bij veel van de onderstaande indicaties kan overleg gedaan worden met de huis(behandelend)arts. Voor meer informatie of vragen hier over kunt u contact met ons opnemen.

 • Postoperatieve aandoeningen
 • Geneesmiddelen en stimulerende middelen die het bloed verdunnen
 • Medicijnen tegen acne
 • Steroïden geneesmiddelen (6-12 maanden na opzetting)
 • Psoriasis op de plaats van procedure
 • Nierziekte
 • Overactieve en traag werkende schildklier
 • Instabiele diabetes
 • Abnormale hypertensie
 • Een neiging tot keloiden
 • Problemen met bloedstolling (hemofilie)
 • Epilepsie
 • Ontsteking van de huid op de plaats van pigmentatie (bacterieel, schimmel, viraal)
 • Gebruik van niet-steroïde inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’S)
 • Immunosuppressie (remming van de productie van antilichamen en imuuncellen)
 • Huidziekten op plek van pigmentatie: eczeem, dermatofytose, lichen planus, blozen, keloiden, urticaria, atopische dermatitis, cellulitis, acne
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • HIV en virale hepatitis
 • Huidallergieen
 • Verkoudheid, zwakte, griep, koorts, antibiotica
 • Kanker onder behandeling
 • Behandeling op het gebied van esthetische geneeskunde (mogelijk vanaf 6-12 maanden)
 • Actieve koortsblaasjes
 • Overmatige en onrealistische verwachtingen van de effecten van de behandeling

 

Aanvullende contra indicaties voor permanente oogmake-up

 

 • Alle contra-indicaties voor wenkbrauwen
 • Ziekten van het bindvlies
 • Oogziekten
 • Glaucoom
 • Cataract
 • Oogchirurgie
 • Wimper-extensions ( vooraf laten verwijderen)
 • Conditioners voor wimpergroei moeten 2 maanden voor de behandeling worden stopgezet

Let op!

Heb je oude permanente make- up wat elders gezet is en wil je een afspraak bij ons maken? Stuur ons dan eerst duidelijke foto’s bij daglicht. Het is namelijk niet  altijd mogelijk om hier overheen te pigmenteren. De oude pigmentatie kan bijvoorbeeld te donker zijn. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst de oude pigmentatie te laten laseren.

Contact

We zijn het beste bereikbaar via WhatsApp en email

© 2020 GOLDLOOKS. Webdesign and branding by Bureau van Houtum