Fineline tatoeages

Fineline tatoeages

Fineline tatoeages zijn helemaal hot and happening. De naam zegt het al “Fine” “Line” ofwel Fijne lijnen. 

Deze tatoeages zijn net als traditionele tatoeages blijvend en er wordt met een zeer dunne naald getatoeëerd waardoor er hele mooie fijne lijnen ontstaan. Hierdoor kunnen er kleine details toegevoegd worden en ogen de tatoeages sierlijk. 

Wil jij graag een Fineline tatoeage? Dan ben je bij Goldlooks aan het juiste adres. Een standaard ontwerp, een eigen gemaakt ontwerp, een ontwerp maar net iets aangepast of misschien wel een handgeschreven tekst? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en stuur eventueel een voorbeeld naar ons toe. 

 

 

 

De prijs van een fineline tatoeage is afhankelijk van het ontwerp en de grootte. Het starttarief is €75,-. Maar houd zeker onze instagram pagina (@Goldlooks__) in de gaten voor incidentele of tijdelijke acties. Wil je graag weten wat jouw idee kost? Stuur gerust een appje (06-407 67 260 ), waarin u een voorbeeld van de tatoeage kunt sturen.

Niet tevreden met uw huidige tatoeage(s)? Wij bieden ook laserbehandelingen aan voor het verwijderen van tatoeages en permanente make- up. U kunt daarvoor een kijkje nemen op onze website onder het kopje “Laserbehandelingen”

Nazorg

  • Volgt nog. 


Contact

We zijn het beste bereikbaar via WhatsApp en email

© 2020 GOLDLOOKS. Webdesign and branding by Bureau van Houtum