Opleidingen

Opleidingen in permanente make- up en fineline tatoeages

Opleidingen bij Goldlooks

Sinds 2020 geef ik basisopleidingen en masterclasses in permanente make- up en inmiddels ook in fineline tatoeages en dit doe ik met veel plezier. Ik heb al ruim 100 cursisten mogen opleiden. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden naar hun toekomst, wensen en dromen en vind het erg belangrijk dat zij dit op de juiste manier leren en met een zelfverzekerd gevoel beginnen aan hun carrière.

Momenteel biedt Goldlooks verschillende basisopleidingen en masterclasses aan: beginnersopleiding powderbrows, beginnersopleiding fineline tatoeages, masterclass powderbrows, masterclass fineline tatoeages en masterclass PMU infralash.

 

 

 

Waarom een opleiding volgen bij Goldlooks?

De opleidingen en masterclasses bestaan uit maximaal twee studenten, zodat ik alle tijd een aandacht voor je heb. Het is ook mogelijk om een privé- training te volgen en tevens krijg je een korting wanneer je meerdere trainingen tegelijk wilt boeken. Daarnaast kunnen alle trainingen in termijnen betaald worden. Hieronder vind je het les- aanbod. De lessen worden gegeven in het centrum van Doesburg.

 

 

 

U vindt meer informatie over de opleidingen en masterclasses door op de betreffende afbeelding te klikken.

© 2020 GOLDLOOKS. Webdesign and branding by Bureau van Houtum