One by one

Wimper extensions

Oogverblindend!
Stel je voor, ’s ochtends je bed uitkomen en niet hoeven te haasten voor de spiegel. Wimper extensions geven een voller effect en laten je wimpers langer doen lijken. Je kunt eindeloos variëren in lengtes en looks. Van een natuurlijke look door het bevestigen van kortere lengtes of plaatsen van minder extensions, tot een luxe, volle look.

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt er op iedere, voor zover mogelijk, natuurlijke wimper een extension geplaatst met een speciale lijm.

Nazorg

  • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de extensions niet in contact met water(damp) komen. Daarna kun je vrijwel alles met mate met de extensions doen: douchen, zwemmen, sporten, slapen.
  • Zorg ervoor dat je geen make-up, remover of huidproducten die olie bevatten op en rondom de ogen gebruikt, want olie lost de lijm op. Een foundation, koh potlood of oogschaduw kan geen kwaad. Zorg wel dat je je ogen voor het slapen weer goed reinigt.
  • LET OP: Mascara op de extensions aanbrengen is echt not done! Het is daarom ook op eigen risico om dit te gebruiken, ondanks dat het wellicht een speciale mascara voor wimper extensions is.

Voor wie?
Wimper extensions kunnen bij vrijwel iedereen van iedere leeftijd aangebracht worden. Let er wel op dat je bij allergieën extra gevoelig bent voor de producten die worden gebruikt.