Even voorstellen

Vanaf het moment dat ik mijn eerste wimperset zette, na professionele begeleiding van twee ruim ervaren wimperstylistes, heb ik plezier in wimperstyling. Nu ben ik er zelf een en ik heb er iedere keer plezier van hoe blij de dames zijn die bij mij komen. Daar doe je het voor. In de toekomst wil ik verder gaan uitbreiden in de beautybranche. Inmiddels heb ik diverse cursussen gevolgd in wenkbrauw, nagel en wimperstyling en ben ik getraind door internationale professionals in de wenkbrauw- en wimperindustrie. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot Allround Permanente Make- up Specialist. En heb o.a masterclasses gevolgd bij de getalenteerde Paula Klemmer van Beauty by Us in Appingendam, de welbekende BROWDADDY. Ik zie jullie graag terug om je van een prachtige oogopslag te voorzien.

Liefs Linda

Contactgegevens

E-mail: info@goldlooks.nl
www.facebook.com/goldlookss
www.instagram.com/goldlooks__
Telefoon: +31 6 4076 7260
KVK nummer: 64637123
Adres:Elzenstraat 38, Velp

*U kunt Goldlooks het beste bereiken per Watsapp of telefonisch op het bovenstaande telefoonnummer. Spreekt u gerust de voicemail in bij geen gehoor met uw naam en de reden waarvoor u belt, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klachtregeling

De kwaliteit van onze producten en diensten vinden wij erg belangrijk. Wij zien u graag met een tevreden gevoel bij ons terugkomen.

U kunt uw klacht op verschillende manieren aan ons doorgeven:
Online: via het contactformulier op de website. Volg de aanwijzingen op het scherm en vul uw gegevens in.

Telefonisch: bel met ons op het telefoonnummer: +316 40767260

Schriftelijk: stuur een brief met de omschrijving van uw klacht naar
Goldlooks
Elzenstraat 38
6882 JW
Velp

Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen uw klacht af te handelen. Er zijn na het verstrijken van deze termijn twee mogelijkheden namelijk: u ontvangt per brief of mail een reactie met de afhandeling van uw klacht of u wordt, binnen de gestelde termijn, op de hoogte gesteld van het verloop van uw lopende klacht, tevens wordt in dit schrijven aangegeven op welk moment u de beslissing kunt verwachten.

Openingstijden

Ma– Gesloten
Di– 13.00-17.00/18.30-21.00
Wo 09.00-17.00
Do– 10.00-17.00
Vr– 09.00-17.00
Za Gesloten
Zo & Feestdagen Gesloten